2 T-Bone
1 κιλό baby πατατούλες
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ξύδι ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ
Αλάτι
Πιπέρι
2 κλ. Θυμάρι
2 κλ. Δενδρολίβανο
2 κ.σ Ελαιόλαδο
1 κεφάλι σκόρδο
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το ξύδι και ανακατεύουμε. Πλένουμε καλά τις πατατούλες baby, τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε τη μισή μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Ψιλοκόβουμε το δενδρολίβανο και το θυμάρι, κόβουμε το κεφάλι του σκόρδου στα δυο και το προσθέτουμε στο ταψί, πασπαλίζουμε τις πατατούλες με θυμάρι και δενδρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά. Όση ώρα ψήνονται οι πατατούλες, ετοιμάζουμε τις t-bone. Με τη μαρινάδα που μας έχει μείνει, μασαζάρουμε τις Τ-bone και τις ψήνουμε σε σχαροτήγανο που έχει κάψει καλά για περίπου 4 λεπτά από κάθε μεριά.
Σε μια πιατέλα βάζουμε τις πατατούλες, τις μπριζόλες, το ψημένο κεφάλι σκόρδου, πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.