KitcheN HealthVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Kitchen Health Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 17:44

Συνταγή για T-Bone με baby πατατούλες, δενδρολίβανο και θυμάρι από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

  Μερίδες: 2  Χρόνος Εκτέλεσης: 10 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Σύντομη περιγραφήΗ Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει T-Bone με baby πατατούλες, δενδρολίβανο και θυμάρι.Υλικά

2 T-Bone
1 κιλό baby πατατούλες
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ξύδι ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ
Αλάτι
Πιπέρι
2 κλ. Θυμάρι
2 κλ. Δενδρολίβανο
2 κ.σ Ελαιόλαδο
1 κεφάλι σκόρδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το ξύδι και ανακατεύουμε. Πλένουμε καλά τις πατατούλες baby, τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε τη μισή μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Ψιλοκόβουμε το δενδρολίβανο και το θυμάρι, κόβουμε το κεφάλι του σκόρδου στα δυο και το προσθέτουμε στο ταψί, πασπαλίζουμε τις πατατούλες με θυμάρι και δενδρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά. Όση ώρα ψήνονται οι πατατούλες, ετοιμάζουμε τις t-bone. Με τη μαρινάδα που μας έχει μείνει, μασαζάρουμε τις Τ-bone και τις ψήνουμε σε σχαροτήγανο που έχει κάψει καλά για περίπου 4 λεπτά από κάθε μεριά.

Σε μια πιατέλα βάζουμε τις πατατούλες, τις μπριζόλες, το ψημένο κεφάλι σκόρδου, πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ