Για τις φωλιές:
5 κολοκύθια
1 κ.σ κολοκυθόσπορος
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 σκ. σκόρδο λιωμένη
3 κλαδάκια άνηθο
3 κλαδάκια βασιλικό
2 ασπράδια αυγού
100γρ. Αλεύρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
Αλάτι
Πιπέρι
1/4κ.γ μοσχοκάρυδο
1 κ.σ ελαιόλαδο
Για τα μάφιν:
2 κολοκύθια τριμμένα
1 κ.σ κολοκυθόσπορος
125ml γάλα
2 αυγά
150γρ. Αλεύρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1κ.γ baking powder
1κ.σ αγελαδινό βούτυρο
150 γρ. τυρί φέτα
Για το στόλισμα:
400 γρ. κρέμα τυριού
1κ.σ παπαρουνόσπορος
1 κ.σ κολοκυθόσπορος
2 κολοκυθοανθούς
Για τις φωλιές:
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 20 λεπτά. Σε μια μπασίνα ρίχνουμε τα κολοκυθάκια αφού τα έχουμε στύψει πολύ καλά με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον άνηθο και το βασιλικό ψιλοκομμένα, τα ασπράδια, τον κολοκυθόσπορο, το αλεύρι, το αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Λαδώνουμε τις θήκες μιας φόρμας για μάφιν και στρώνουμε το μείγμα στις θήκες σχηματίζοντας φωλιές. Ψήνουμε τις φωλιές σε προ θερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά στους 170 βαθμούς. Περιμένουμε να κρυώσουν ελαφρώς οι φωλιές μας πριν τις ξεφορμάρουμε.
Για τα μάφιν:
Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο. Σε μια μπασίνα, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, τον κολοκυθόσπορο, το γάλα, τα αυγά, το αλεύρι, το baking powder, το λιωμένο βούτυρο, τη φέτα και ανακατεύουμε. Αλείφουμε με ελαιόλαδο τις θήκες μιας φόρμας για μάφιν και μοιράζουμε το μείγμα, φροντίζοντας να μην το γεμίσουμε μέχρι επάνω για να έχουν χώρο τα μάφινς μας να φουσκώσουν. Ψήνουμε τα μάφιν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Μόλις κρυώσουν ελαφρώς τα μάφιν, τα αφαιρούμε από τις θήκες και τοποθετούμε από ένα σε κάθε φωλιά κολοκυθιού.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα την κρέμα τυριού να αρφανέψει, την βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε τα μάφιν. Πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο, κολοκυθόσπορο, κομματάκια κολοκυθοανθών και σερβίρουμε.