Για το φύλλο:
800 γρ. Αλέυρι ολικής Μάννα ΚΕΡΑΜΑΡΗ
50 ml ελαιόλαδο Ariston με θυμάρι
1,5 π.ν. νερό
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 κ.γλ. ανθό αλατιού
Λίγο ελαιόλαδο για το άνοιγμα των φύλλων
Για τη γέμιση:
1 κιλό κατσικάκι ψαχνό βρασμένο και ψιλοκομμένο ΦΑΡΜΑ ΧΡΟΝΑΣ
300γρ. Σπανάκι ψιλοκομμένα
500 γρ. σέσκουλα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κλαδάκια άνηθο και δυόσμο
2 Κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
2 καρότα τριμμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ένα ξυλάκι κανέλας
50ml ελαιόλαδο για τη γέμιση και για το άλειμμα Προϊόν Άριστον
1 κ.σ Μαυροκούκι για το πασπάλισμα
Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο με άρωμα θυμάρι, το μηλόξυδο, το νερό, τον ανθό αλατιού και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει μαλακή και να μην κολλάει στα δάχτυλα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Όση ώρα ξεκουράζουμε τη ζύμη, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελάχιστο νερό και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ,το σπανάκι, τα σέσκουλα, τον άνηθο και το δυόσμο ψιλοκομμένα, τα καρότα, τις πιπεριές, την κανέλα και κάνουμε σύβραση μέχρι να μαραθούν. Τέλος, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο και βρασμένο κατσικάκι, αφήνουμε να πάρει μια βράση μαζί με τα χορταρικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 9 μπαλάκια. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί. Με ένα πλάστη ανοίγουμε την πρώτη τριάδα φύλλων στο μέγεθος του ταψιού που θα χρησιμοποιήσουμε και τοποθετούμε τα τρία πρώτα φύλλα πασπαλίζοντας ελαφρά με ελαιόλαδο ενδιάμεσα.
Στρώνουμε στο ταψί τη μισή γέμιση, ανοίγουμε τα επόμενα τρία φύλλα και τα στρώνουμε με τον ίδιο τρόπο που στρώσαμε τα πρώτα. Συνεχίζουμε ρίχνοντας την υπόλοιπη γέμιση.
Ανοίγουμε τα τελευταία τρία φύλλα, τα στρώνουμε στο ταψί, χαράζουμε ελαφρώς σε κομμάτια, αλείφουμε με ελαιόλαδο με άρωμα θυμάρι, πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 50’.
Tip : Μπορούμε να φτιάξουμε την κρεατότουρτά μας και με έξι μόνο φύλλα παραλείποντας τα τρία μεσαία.