1 πακέτο φύλλο κρούστας
Ροδοπέταλα από 3 μαγιάτικα τριαντάφυλλα
4 κ.σ. μέλι ΦΙΛΕΝΤΕΜ
300 γρ. καρύδια τριμμένα
1 κ.γλ. κανέλα evripidou.gr και λίγη ακόμα για το πασπάλισμα
5 μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ βρώμης με μέλι
2 κ.σ ελαιόλαδο για το λάδωμα των φύλλων
Ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ για το πασπάλισμα
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε το μέλι, τα ροδοπέταλα, τα μπισκότα, τα καρύδια και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας το διπλώνουμε στα δύο κατά μήκος. Βάζουμε οριζοντίως μια κουταλιά από το μείγμα της μπασίνας και τυλίγουμε σε ρολό αφήνοντας 4 εκ. φύλλο. Το τελευταίο κομμάτι το κόβουμε σε λωρίδες με ψαλίδι. Το τυλίγουμε σαν σαλίγκαρο. Λαδώνουμε τα φύλλα να κολλήσουν μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τα ρολάκια μας, περίπου 20 λεπτά. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κανέλα και απολαμβάνουμε.