Για τη βάση:
1 πακέτο δημητριακά βρώμης ολικής άλεσης (Bran Flakes) ΒΙΟΛΑΝΤΑ
150 γρ. φυστικοβούτυρο
100 γρ. μέλι Οικογένεια Καρίμαλη
1 κ.σ. μαστιχέλαιο Mastiha Shop
Για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα
70γρ μέλι Οικογένεια Καρίμαλη
50 γρ. νισεστέ ΜΑΝΝΑ Κεραμάρη
50 γρ. αλεύρι ΜΑΝΝΑ Κεραμάρη
70ml λικέρ μαστίχα Mastiha Shop
1/2 κ.γ. μαστίχα σε σκόνη mastiha shop
50 γρ. φυστίκια Αιγίνης τριμμένα
100 γρ. φρούτα του δάσους (σμέουρα,βατόμουρα,μύρτιλα)
ΕκτέλεσηΣε μια μπασίνα ρίχνουμε τα δημητριακά σπασμένα, το φυστικοβούτυρο, το μέλι και το μαστιχέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Λαδώνουμε καλά μικρά φορμάκια με αποσπώμενη βάση και τοποθετούμε λαδόκολλα στον πάτο τους. Στρώνουμε το μίγμα στα φορμάκια φροντίζοντας να δημιουργήσουμε γείσο που θα κρατήσει την κρέμα μας. Ψήνουμε τις φωλίτσες μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 15' και μόλις είναι έτοιμα αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Για την κρέμα, σε μισό ποτήρι νερό λιώνουμε το αλεύρι και το νισεστέ. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το μέλι και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το νισεστέ με το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα μας και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ξεφορμάρουμε τις φωλίτσες και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Μοιράζουμε την κρέμα στις φωλίτσες, πασπαλίζουμε με τριμμένο φυστίκι και φρούτα. Εναλλακτικά, βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και σερβίρουμε.