Ένα πακέτο μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ
Μισό κιλό φράουλες
1 λίτρο γάλα
1 λοβό βανίλιας
50γρ. μέλι
80 γρ. Νισεστέ ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
100 γρ. κουβερτούρα
Σε ένα μπολάκι με λίγο κρύο νερό αραιώνουμε το νισεστέ.
Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και βράζουμε το γάλα με τα σποράκια από το λοβό βανίλιας. Προσθέτουμε το μέλι, το αραιωμένο νισεστέ και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να πάρει μια βράση ακόμα και να πήξει. Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα και τα μοιράζουμε σε γυάλινα ποτηράκια. Έπειτα, μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για περίπου 30'. Τέλος, λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί, βουτάμε μέσα τις φράουλες, τις τοποθετούμε στα ποτήρια και σερβίρουμε.