100 γρ. Βαλεριάνα
5 κλαδάκια άνηθο ψιλοκομμένα
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο Ariston με άρωμα σκόρδου
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
πιπέρι Evripidou.gr
Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το γιαούρτι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, τη βαλεριάνα κομμένη στα δύο, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο με άρωμα σκόρδου. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά στο γιαούρτι και σερβίρουμε.