1 λαβράκι του κιλού, καθαρισμένο
20 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
1 κρεμμύδι λευκό σε ροδελες
1κ.γ. πολτό σκόρδου ΦΙΛΕΝΤΕΜ
20 ντοματίνια Lucia's farm
1 πράσινη πιπεριά
4 δαφνόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι evripidou.gr
2κ.σ ελαιόλαδο Ariston με θυμάρι
Σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε το κρεμμύδι και την πιπεριά κομμένα σε ροδέλες. Βάζουμε στην κοιλίτσα του ψαριού τα δαφνόφυλλα, το τοποθετούμε επάνω στα λαχανικά και αλείφουμε την ράχη του με τον πολτό σκόρδου. Στολίζουμε γύρω γύρω το ψάρι με τα ντοματίνια και τις ελιές, τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε φάκελο, τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180°σε προθερμασμένο φούρνο.