3 αυγά
200 γρ. γιαούρτι
150ml ελαιόλαδο
10 κολοκυθοανθούς
200 γρ. ανθότυρο
10 τοματίνια Lucia's farm
15 ελιές σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι evripidou.gr
1κ.γ. μπέικιν
2 κλαδάκια βασιλικό
200 γρ. αλεύρι ολικής ΜΑΝΝΑ Κεραμάρη
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με μια τσιμπιά αλάτι μέχρι να αφρατέψουν για 6-7 λεπτά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, τις μισές ελιές, 3 κολοκυθοανθούς κομμένους σε τρία κομμάτια, αλάτι και πιπέρι. Με μια μαρίζ ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια καλά λαδωμένη μακρόστενη φόρμα για κέικ. Γεμίζουμε τους υπόλοιπους κολοκυθοανθούς με το ανθότυρο και τις υπόλοιπες ελιές και τους προσθέτουμε μέσα στη φόρμα. Τέλος βάζουμε τα τοματίνια στη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 45 λεπτά.