1 ματσάκι παντζαρόχορτα
200 γρ. ανθότυρο
2 ξινόμηλα
200γρ Σφακιανό κρουτόν χαρουπιού Φιλεντέμ
2 κ.σ ελαιόλαδο με σκόρδο Ariston
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι evripidou.gr
1 φλ. καφέ καρύδια
10 ντοματίνια Lucia's farm
Βάζουμε τα χόρτα που μαγειρέψαμε στον ατμό σε μια βαθιά πιατέλα. Χτυπάμε τα καρύδια στο γουδί και τα ρίχνουμε στο πιάτο μας. Προσθέτουμε τα ξινόμηλα κομμένα σε φέτες, το ξύσμα λεμονιού, το ανθότυρο τριμμένο και τα ντοματίνια ολόκληρα. Τέλος ρίχνουμε τα ντακάκια χαρουπιού, το ελαιόλαδο με άρωμα σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.