1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά, σε κυβάκια
200 γρ. τόφου
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ κ.γλ. κουρκουμά
1 κ.γλ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.σ. τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις
400 γρ. ψιλοκομμένη αποφλοιωμένη τομάτα ΤΟΜΑΤΙΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
3 κ.σ. κρέμα κάσιους (ή κρέμα γάλακτος ή φυτική κρέμα)
1 κ.σ. διατροφική μαγιά, προαιρετικά
ελαιόλαδο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα.
ΕκτέλεσηΣε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και την πιπεριά σε χαμηλή φωτιά για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το τόφου θρυμματισμένο, το σκόρδο,τον κουρκουμά, την καπνιστή πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε τον τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την ΤΟΜΑΤΙΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και μαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε απαλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη διατροφική μαγιά. Σερβίρουμε αμέσως μαζί με φρέσκο ψωμί.