390 γρ. Φυσικό Χυμό Τομάτας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο
3 κ.σ. ξύδι από κρασί ή μηλόξιδο
1 κ.σ. κάπαρη
½ κ.γλ. ταμπάσκο ή καυτερό μπούκοβο
χυμό από ½ λεμόνι
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα
2 στικς σέλερι
ανθό αλατιού
ΕκτέλεσηΒάζουμε σε ένα μπλέντερ ή μούλτι τον Φυσικό Χυμό Τομάτας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, τα αγγούρια, το ξύδι, την κάπαρη, το ταμπάσκο ή το καυτερό μπούκοβο, τον χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε πολύ καλά. Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε το αλατοπίπερο.
Βρέχουμε το χείλος δύο μεγάλων ποτηριών περνώντας τα με την κούπα του χρησιμοποιημένου λεμονιού και τα βουτάμε σε ανθό αλατιού. Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και το bloody mary. Σερβίρουμε με τα στικς σέλερι ωμά ή ψημένα στις αντιστάσεις στους 200°C για 10 λεπτά ή στο BBQ για 5-10 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα).