Green Kitchen by Madame GingerVideoΣχετικά
καθημερινά
Madame Ginger αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 15:54

Συνταγή για healthy και vegan hot dogs από τη Madame Ginger

  Μερίδες: 4  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 15 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΗ Madame Ginger μάς φτιάχνει υγιεινά και vegan hot dogs με φυτικό λουκάνικο, ρεβυθοσαλάτα και δροσερή και πικάντικη ρόκα.Υλικά

Υλικά για τη ρεβιθοσαλάτα

4 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.γ. απαλή μουστάρδα

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. ελαιόλαδο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

½ μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη & ψιλοκομμένη

3 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες

2 αγγουράκια πίκλες, ψιλοκομμένα

250 γρ. βρασμένα ρεβίθια

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

 

Υλικά για τα hot dog

4 ψωμάκια hot dog

4 plant-based hot dogs της αρεσκείας μας

φρέσκια ρόκα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε με τη ρεβιθοσαλάτα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, την κάπαρη, τις λιαστές ντομάτες, τα αγγουράκια, το ρεβίθια, το ελαιόλαδο και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε με πιρούνι, πιέζοντας ελαφρώς τα ρεβίθια να μισολιώσουν με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε την ρεβιθοσαλάτα στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.

Ψήνουμε τα λουκάνικα σε σχαροτήγανο ή στο BBQ  για 8-10 λεπτά (εξαρτάται και από το είδος του plant based λουκάνικου), γυρνώντας τα συχνά να ψηθούν απ΄όλες τις πλευρές. Σερβίρουμε τα hot dog στα ψωμάκια με μερικές κουταλιές ρεβιθοσαλάτα και φρέσκια ρόκα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣMADAME GINGERHOT DOGS

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ