Υλικά για την μακαρονάδα
Υλικά για το crumble
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά με το καπάκι κλειστό μέχρι να βράσει.
Παράλληλα ετοιμάζουμε το crumble. Aνακατεύουμε σε μπολ το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Σπάμε τα παξιμάδια σε ένα μούλτι, τόσο ώστε να μην γίνουν σκόνη και να έχουν μικρά κομματάκια. Τα ανακατεύουμε στο μείγμα του σκόρδου και αφήνουμε στην άκρη.
Όταν βράσει το νερό στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO και βράζουμε για 6 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε ελαφρά με νερό βρύσης. Στραγγίζουμε καλά, περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Τρίβουμε τις ντομάτες μας σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την Φέτα ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι την οποία σπάμε με τα χέρια, τη ρίγανη και 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε όσο crumble παξιμαδιού θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αν θέλουμε με επιπλέον φέτα και crumble παξιμαδιού από πάνω.