Green Kitchen by Madame GingerVideoΣχετικά
καθημερινά
Madame Ginger αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 15:55

Συνταγή για κρύα μακαρονάδα ντάκος από τη Madame Ginger

  Μερίδες: 4  Χρόνος Εκτέλεσης: 30 λεπτά  Προετοιμασία: 10 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΗ Madame Ginger φτιάχνει κρύα μακαρονάδα ντάκος με ντομάτα στον τρίφτη και crumble παξιμαδιού από χαρούπι.Υλικά

Υλικά για την μακαρονάδα

 

Υλικά για το crumble

Εκτέλεση

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά με το καπάκι κλειστό μέχρι να βράσει. 

Παράλληλα ετοιμάζουμε το crumble. Aνακατεύουμε σε μπολ το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Σπάμε τα παξιμάδια σε ένα μούλτι, τόσο ώστε να μην γίνουν σκόνη και να έχουν μικρά κομματάκια. Τα ανακατεύουμε στο μείγμα του σκόρδου και αφήνουμε στην άκρη. 

Όταν βράσει το νερό στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO και βράζουμε για 6 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε ελαφρά με νερό βρύσης. Στραγγίζουμε καλά, περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Τρίβουμε τις ντομάτες μας σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την Φέτα ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι την οποία σπάμε με τα χέρια, τη ρίγανη και 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Προσθέτουμε όσο crumble παξιμαδιού θέλουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αν θέλουμε με επιπλέον φέτα και crumble παξιμαδιού από πάνω.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΝΤΟΜΑΤΑΝΤΑΚΟΣΠΑΞΙΜΑΔΙΑMADAME GINGERΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗΧΑΡΟΥΠΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ