Υλικά για τα pancakes:
Υλικά για τη σος & το σερβίρισμα:
Σε ξύλο κοπής πολτοποιούμε καλά τις μπανάνες με πιρούνι και τις μεταφέρουμε σε μέτριο μπολ. Προσθέτουμε το Real & Honest Άλειμμα Φουντουκιού με Πρωτεΐνη και Κακάο xωρίς Προσθήκη Ζάχαρης και το φυτικό ρόφημα και ανακατεύουμε με σύρμα.
Σε άλλο μεγαλύτερο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι ολικής, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέτουμε το μείγμα με τις μπανάνες και ανακατεύουμε απαλά με μαρίζ ή κουτάλι ίσα-ίσα μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά σε ενιαίο πηχτό μείγμα.
Αφήνουμε το μείγμα να «ξεκουραστεί» για 5 λεπτά.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο (1-2 κ.γλ.) σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Με μια κουτάλα ρίχνουμε λίγο από το μείγμα στο κέντρο του και σχηματίζουμε στρογγυλό pancake. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα. Θα καταλάβουμε ότι πρέπει να αναποδογυρίσουμε το pancake όταν σχηματιστούν μικρές φουσκάλες στο κέντρο του. Μεταφέρουμε τα pancakes σε στοίβες σε πιάτα.
Ετοιμάζουμε τη σος βάζοντας το Real & Honest Άλειμμα Φουντουκιού με Πρωτεΐνη και Κακάο xωρίς Προσθήκη Ζάχαρης με το φυτικό ρόφημα σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν σε ρευστή σος. Δεν θέλουμε να βράσει το μείγμα, ίσα-ίσα να ζεσταθεί για να αναμειχθούν τα δύο πιο εύκολα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, περιχύνουμε τα σερβιρισμένα pancakes και πασπαλίζουμε με τα κοπανισμένα φουντούκια.