Υλικά για τα ρεβύθια:
Υλικά για τα burritos
Βάζουμε όλα τα υλικά για τα ρεβίθια σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις κάψει βάζουμε τα ρεβίθια στο τηγάνι και τα μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά ή μέχρι να καραμελώσουν, ανακατεύοντας τακτικά.
Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το esti® plant-based white και ανακατεύουμε να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.
Απλώνουμε σε κάθε τορτίγια 2 κ.σ. Hellmann’s Vegan Mayo Chipotle, μοιράζουμε τα πικάντικα ρεβύθια και το λάχανο, κλείνουμε σε ρολό, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Tip: Το μαγειρεμένο μείγμα ρεβιθιών, διατηρείται καλυμμένο στο ψυγείο για 2-3 μέρες.