Ξεκινάμε με τα ντοματίνια. Τα αραδιάζουμε σε ταψί φούρνου, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα φυλλαράκια ρίγανης και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, για περίπου 20 λεπτά.
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την κάπαρη. Σοτάρουμε για 8-10 λεπτά, προσθέτουμε το σκόρδο και τις λιαστές ντομάτες και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ξύνοντας παράλληλα τον πάτο του τηγανιού με ξύλινη κουτάλα. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και τον υγρό ζωμό λαχανικών MAGGI και ανακατεύουμε καλά. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 9 -10 λεπτά.
Μέχρι να βράσει η σάλτσα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά με το καπάκι κλειστό. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα μακαρόνια Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για 1 λεπτό λιγότερο από όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία. Ρίχνουμε τα ψητά ντοματίνια στη σάλτσα καθώς και 1-2 κουτάλες νερό από τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε μεταφέροντας τα βρασμένα ζυμαρικά από την κατσαρόλα τους, απευθείας στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε αμέσως την μακαρονάδα ως έχει ή με τριμμένο τυρί της προτίμησης μας.