Υλικά για την ομελέτα:
Υλικά για την γέμιση:
Ξεκινάμε με τη γέμιση. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 6-8 λεπτά σε μέτρια φωτιά, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε το σπανάκι. Σοτάρουμε για 1-3 λεπτά να μαραθεί και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον άνηθο όσο τα λαχανικά είναι ακόμα ζεστά.
Για το μείγμα της ομελέτας βάζουμε σε μπολ το ρεβιθάλευρο, το νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα.
Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα άλλο αντικολλητικό τηγάνι (ή το ίδιο που χρησιμοποιήσαμε για τα λαχανικά, αρκεί να τα έχουμε μεταφέρει σε πιάτο και να το έχουμε σκουπίσει). Μόλις κάψει το λάδι ρίχνουμε το μισό μείγμα του ρεβιθάλευρου, κουνώντας το παράλληλα με κυκλικές κινήσεις για να καλύψει το μείγμα όλο τον πάτο του τηγανιού. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά και την γυρίζουμε με μία σπάτουλα από την άλλη. Ψήνουμε 1-2 λεπτά ακόμα, μοιράζουμε τις δύο φέτες esti® plant-based gouda flavour και τη μισή ποσότητα σοταρισμένων λαχανικών στην ομελέτα και την κλείνουμε προσεκτικά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα φτιάχνοντας άλλη μια ομελέτα. Σερβίρουμε τις ομελέτες ζεστές.
Tip: Η ομελέτα καταναλώνεται καλύτερα εντός της ίδιας μέρας.