Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με το νερό, τη βάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε τον υγρό ζωμό λαχανικών MAGGI. Ανακατεύουμε να διαλυθεί, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να πάρει βράση.
Παράλληλα σε ρηχή και πλατιά κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το καλαμπόκι και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε το Κριθαράκι Μέτριο MISKO και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό, αλατοπιπερώνοντας. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Περιχύνουμε με κουτάλα λίγο από τον καυτό ζωμό της κατσαρόλας. Ανακατεύουμε συνέχεια και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε κι άλλο καυτό νερό με την κουτάλα. Όταν το κριθαράκι απορροφήσει και αυτό, ρίχνουμε την τελευταία δόση υγρών και ανακατεύουμε σταθερά.
Όσο είναι ακόμα ζουμερό το κριθαράκι, αλλά έχει απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρών, κομματιάζουμε την μισή φέτα και την ρίχνουμε στο κριθαράκι μαζί με τον μισό βασιλικό ψιλοκομμένο, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από την φωτιά.
Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο βασιλικό, ανακατεύοντας απαλά. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας κάθε μερίδα με την υπόλοιπη φέτα.