Υλικά:
Κόβουμε τις τορτίγιες σε τριγωνάκια και τις απλώνουμε σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα. Τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε με πάπρικα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο αλάτι.
Ψήνουμε τα nachos σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας ΥΦΑΝΤΗΣ Hummus Lemon σε μπολ ή βαθύ πιάτο, το πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα κομμένα ντοματίνια και λίγη πάπρικα, ραντίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το συνοδεύουμε με τα nachos.
Εκτέλεση για τη τζιντζεράδα
Καθαρίζουμε τη φλούδα από το τζίντζερ, το ψιλοκόβουμε και το ρίχνουμε σε κατσαρολάκι. Ξεφλουδίζουμε τα λεμόνια επιφανειακά (αφήνοντας το λευκό μέρος κάτω από τη φλούδα) και ρίχνουμε τις φλούδες στο κατσαρολάκι. Περιχύνουμε με 500 ml νερό και βάζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει βράση. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 1-2 λεπτά, αποσύρουμε και αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.
Στύβουμε τα λεμόνια που ξεφλουδίσαμε και ρίχνουμε το χυμό τους σε μεγάλο μπολ. Περνάμε το υγρό μείγμα με το τζίντζερ και τις φλούδες από ψιλό σουρωτήρι, μέσα στο ίδιο μπολ. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να διαλυθεί στο μείγμα. Προσθέτουμε 250 ml παγωμένο νερό (απ΄το ψυγείο) και ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να φυλάξουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Για να σερβίρουμε βάζουμε από 3-4 φυλλαράκια δυόσμου στον πάτο των ποτηριών, προσθέτουμε μπόλικο πάγο, περιχύνουμε με τη τζιντζεράδα μέχρι τα ¾ και ολοκληρώνουμε με λίγη σόδα. Σερβίρουμε αμέσως.