6 κρόκοι αβγών βιολογικών ΒΛΑΧΑΚΗ
1 αβγό βιολογικό ΒΛΑΧΑΚΗ
100 γρ. ζάχαρη
60 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
Εκτέλεση(Μία παλιά τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση)
Σε ένα μεταλλικό μπωλ βάζουμε τους κρόκους, το αβγό, τη ζάχαρη και το νερό. Τοποθετούμε σε μπεν μαρί. Με έναν αυγοδάρτη ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου το μείγμα φτάσει τους 84οC. Αποσύρουμε αμέσως, ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.