Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
Γλυκές αλχημείες αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 20:51

Master Class: Τεχνική pâte á bombe

  Μερίδες: 0  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήPate a bombe, μια παλιά γαλλική τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση από τον Στέλιο Παρλιάρο.Υλικά

6 κρόκοι αβγών βιολογικών ΒΛΑΧΑΚΗ

1 αβγό βιολογικό ΒΛΑΧΑΚΗ

100 γρ. ζάχαρη

60 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ

Εκτέλεση

(Μία παλιά τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση)


Σε ένα μεταλλικό μπωλ βάζουμε τους κρόκους, το αβγό, τη ζάχαρη και το νερό. Τοποθετούμε σε μπεν μαρί. Με έναν αυγοδάρτη ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου το μείγμα φτάσει τους 84οC. Αποσύρουμε αμέσως, ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ