100 γρ. βούτυρο LURPAK
3 αβγά ΒΙΟ ΒΛΑΧΑΚΗ
100 γρ. σοκολάτα 70% κακάο VALRHONA, τεμαχισμένη
1 κ.σ. κακάο VALRHONA
35 γρ. αλεύρι
110 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. γάλα
λίγο LURPAK SOFT για τα σκεύη
λίγη ζάχαρη για τα σκεύη
ΕκτέλεσηΛιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Χτυπάμε ελαφρώς με έναν αβγοδάρτη τα αβγά με τη ζάχαρη και ενώνουμε τα δύο μείγματα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το γάλα και ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ. Βουτυρώνουμε και ζαχαρώνουμε 5 ατομικά πυρίμαχα σκεύη του σουφλέ. Γεμίζουμε τα σκεύη, αφήνοντας 1 εκ. από την επιφάνεια. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον για 1 ώρα. Με αυτό τον τρόπο θα μείνουν ρευστά στο εσωτερικό τους κατά το ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 8-9 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.