230 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
230 γρ. ζάχαρη
600 γρ. φράουλες
ΕκτέλεσηΣε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις το σιρόπι πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Το ρίχνουμε σε μπολ μαζί με τις φράουλες και πολτοποιούμε καλά με ραβδομπλέντερ. Με κανάτα ή δοσομετρητή γεμίζουμε θήκες για παγάκια. Αφήνουμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες. Ρίχνουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και χτυπάμε. Σε ένα μπολ που έχουμε αφήσει στην κατάψυξη να παγώσει, ρίχνουμε το μείγμα. Βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.