6 αβγά ΒΙΟ ΒΛΑΧΑΚΗ
375 γρ. μέλι + επιπλέον για το σερβίρισμα
180 γρ. γάλα
75 γρ. ζάχαρη
400 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
100 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
ΕκτέλεσηΣε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το ρίνχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τελευταίο. Ρίχνουμε τα αβγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με αβγοδάρτη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το αλεύρι. Ρίχνουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 5 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 30 λεπτά και στους 150 ºC για ακόμα 30 λεπτά. Σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι.