200 γρ. σοκολάτα 55-66% κακάο VALRHONA
150 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
50 γρ. βούτυρο LURPAK
ΕκτέλεσηΤεμαχίζουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το νερό πολύ καλά και πριν βράσει το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά ανακατεύοντας με ραβδομπλέντερ. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τη σερβίρουμε ζεστή. Όταν κρυώσει και σφίξει, τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.