1 κιλό τοματίνια Fiesta LUCIA'S FARM
500 γρ. ζάχαρη καστανή
1 πιπεριά κόκκινη καυτερή μικρή ή 1/2 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 κ.σ ξύδι ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
Για το σερβίρισμα:
1 πακέτο μπισκότα βρώμης με μέλι ΒΙΟΛΑΝΤΑ
100γρ. Ανθότυρο
°2 κ.σ κάπαρη
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα τοματίνια, τη ζάχαρη, την κανέλα, το πιπέρι, την πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά. Αφήνουμε ένα βράδυ τη μαρμελάδα να βγάλει τα υγρά της, πολτοποιούμε με το μπίμερ και ξαναβράζουμε για 15 λεπτά, προσθέτοντας το ξύδι, το θυμάρι και το ξύσμα λεμονιού. Τοποθετούμε τη μαρμελάδα μας σε αποστειρωμένο βαζάκι. Απλώνουμε μια κουταλιά του γλυκού ανθότυρο σε κάθε μπισκότο, από πάνω μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα, πασπαλίζουμε με κάπαρη και σερβίρουμε.