Για τη βάση
2 φύλλα κρούστας
1 πακέτο δημητριακά καλαμποκιού ΒΙΟΛΑΝΤΑ
50 γρ. Φυστικοβούτυρο ΦΙΛΕΝΤΕΜ
1/4 κ.γ κανέλα
200 γρ. Καρύδια τριμμένα
Για την κρέμα
600γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. μέλι
1 λοβό βανίλιας
2 αυγά
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1/4 κ.γ αλάτι
Για το στόλισμα
200 γρ. καρύδια ολόκληρα
2κ.σ πετιμέζι με αρμπαρόριζα ΦΙΛΕΝΤΕΜ
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Σε μία μπασίνα ανακατεύουμε τα καρύδια, τα δημητριακά καλαμποκιού, το φυστικοβούτυρο και την κανέλα. Λαδώνουμε μία φόρμα με αποσπώμενη βάση και στρώνουμε τα φύλλα κρούστας σταυρωτά, ραντίζοντας ελαφρά με ελαιόλαδο ανάμεσα στα δύο φύλλα. Στρώνουμε το μείγμα των δημητριακών πάνω στο φύλλο. Στο μίξερ, χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τα σποράκια από το λοβό βανίλιας, το μέλι και το ξύσμα από λεμόνι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα μας. Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που προεξέχουν δημιουργώντας ένα γείσο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 ‘. Μόλις κρυώσει το cheesecake μας στολίζουμε με τα καρύδια, τρίβουμε το ξύσμα, περιχύνουμε με το πετιμέζι και σερβίρουμε.