100γρ. Φακές Agroland
100γρ. Μαυρομάτικα φασόλια Agroland
100γρ. Ρεβίθια Agroland
100 γρ. Βαλεριάνα
2 κλαδάκια δυόσμο
15 καρύδια
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
12 ντοματίνια Lucia's Farm
2 ροδάκινα σε φέτες
10 μούρα
Για το dressing
2 κ.σ βαλσάμικο με ρόδι Ariston
1κ.γ μείγμα "16 βότανα και μπαχαρικά" ΦΙΛΕΝΤΕΜ
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ Μαυροκούκι
Μουλιάζουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια και τα μαυρομάτικα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ. Σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό ρίχνουμε τα ρεβίθια και τα φασόλια να βράσουν σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 40’. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις φακές,15’ πριν το τέλος του βρασμού και αλατίζουμε. Σουρώνουμε τα όσπριά μας και κρατάμε στην άκρη. Σε μία μπασίνα βάζουμε τη βαλεριάνα, τα τοματίνια κομμένα στα δύο, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομένα, τα ροδάκινα, τα μούρα, τα καρύδια, τον δυόσμο και τον βασιλικό ψιλοκομμένα, το βαλσάμικο με ρόδι και το μείγμα βοτάνων. Τέλος, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μαυροκούκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.