1 λίτρο κατσικίσιο γάλα
150 γρ. καστανή ζάχαρη
250 γρ. κουβερτούρα
90 γρ. Νισεστέ ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1/4 κ.γ αλάτι
3 κ.σ. κακάο
5 μπισκότα βρώμης με cranberries ΒΙΟΛΑΝΤΑ
φιστίκια Αιγίνης, φράουλες και μούρα για το στόλισμα
Σε ένα μπολάκι αραιώνουμε το νισεστέ με λίγο κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το κακάο. Μόλις λιώσει η ζάχαρη και πάρει βράση το μείγμα μας, προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Τέλος προσθέτουμε τον αραιωμένο νισεστέ, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σπάμε καλά τα μπισκότα βρώμης και τα μοιράζουμε σε 6 γυάλινα μπολάκια. Έπειτα, προσθέτουμε την κρέμα σοκολάτας και γαρνίρουμε με τα φιστίκια Αιγίνης, τις φράουλες ψιλοκομμένες και τα μούρα.