1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 κ.σ ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
Μισό κιλό καρύδια σπασμένα ελαφρώς στο γουδί
1/2 κ.γ κανέλα evripidou.gr
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Πετιμέζι ΦΙΛΕΝΤΕΜ για να περιχύσουμε τα τριγωνάκια
Σουσάμι για το πασπάλισμα
1 ασπράδι αυγού
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε τα καρύδια, την άχνη ζάχαρη, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε τα φύλλα σε στενές λωρίδες. Στην αρχή κάθε λωρίδας βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από τη γέμιση και τυλίγουμε το φύλλο σε τριγωνάκι. Κολλάμε τις άκρες με λίγο νεράκι. Αλείφουμε τα τριγωνάκια μας με το ασπράδι του αυγού ελαφρώς χτυπημένο, τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15' στους 170°. Βγάζουμε από το φούρνο, περιχύνουμε τα τριγωνάκια με πετιμέζι, πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.