1/2 κιλό θυμαρίσιο μέλι Φιλεντέμ
Χυμό από 20 λεμόνια
Ξύσμα από 5 λεμόνια
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
1/2 κιλό καστανή ζάχαρη
5 κλαδάκια δυόσμο
Σε ένα γουδί χτυπάμε τα 100 γρ. από τη ζάχαρη, το δυόσμο, το μισό ξύσμα από τα πορτοκάλια και το μισό ξύσμα από τα λεμόνια. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το υπόλοιπο ξύσμα, την υπόλοιπη ζάχαρη και αυτή που χτυπήσαμε στο γουδί και τρίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας να βγουν τα αρώματα των εσπεριδοειδών. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί ιδανικά για μια νύχτα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τον χυμό από τα λεμόνια και το μέλι. Μόλις λιώσει το μέλι προσθέτουμε το περιεχόμενο του μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Σε μια κανάτα ρίχνουμε τη λεμονάδα μας και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, γεμίζουμε το 1/3 ενός ποτηριού με λεμονάδα, συμπληρώνουμε κρύο νερό, πάγο και ανακατεύουμε.