300 ml βραστό νερό
4 φακελάκια Lipton Green Tea With Matcha
100 ml maple syrup
400 ml γάλα καρύδας, κονσέρβα
90 ml χυμός ανανά
15 ml φρέσκος χυμός λάιμ
πάγος
1 λάιμ κομμένο σε τέταρτα, για το σερβίρισμα
φρέσκος δυόσμος, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Γεμίζουμε ένα μπολ με το καυτό νερό και ρίχνουμε τα 4 φακελάκια Lipton Green Tea With Matcha να μουλιάσουν για 3 λεπτά. Αφαιρούμε τα φακελάκια και αφήνουμε το τσάι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέτουμε το maple syrup και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε κανάτα ή μεγάλο βάζο, προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το χυμό λάιμ και μερικά παγάκια και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια με παγάκια και τα περιχύνουμε με το τελικό μείγμα. Γαρνίρουμε με φρεσκοκομμένο λάιμ και λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου.
Tip: Διατηρείται για 2-3 μέρες στο ψυγείο.