Υλικά για τη σάλτσα φυστικοβούτυρου
2 κ.σ. ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο
100 γρ. High Protein Φιστικοβούτυρο Real & Honest
50 γρ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 ½ κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
1 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
Υλικά για την μακαρονάδα
500 γρ. Miskoτίνη Νο10 MISKO
αλάτι
2 μικρά αγγούρια, ξεσποριασμένα, κομμένα σε λωρίδες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση ή σε τέταρτα
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
σουσάμι, καβουρδισμένο
ΕκτέλεσηΓεμίζουμε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό, το αλατίζουμε καλά (35 γρ. αλάτι για 5 λίτρα νερό) και το βάζουμε να βράσει.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο, το High Protein Φιστικοβούτυρο Real & Honest, τη σάλτσα σόγιας, το μηλόξυδο, τη καστανή ζάχαρη, το τζίντζερ, το σκόρδο και το καγιέν. Ανακατεύουμε καλά με τη βοήθεια σύρματος μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και αφήνουμε στην άκρη.
Βράζουμε την Miskoτίνη Νο10 MISKO στον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίζουμε τα ζυμαρικά κρατώντας 50 ml από το νερό που έβρασαν στην άκρη και τα ξεπλένουμε κάτω από νερό βρύσης.
Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο μπολ με τη σάλτσα φιστικοβούτυρου, προσθέτουμε τα αγγούρια, τα ντοματίνια, την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε απαλά, να δέσουν όλα τα υλικά μαζί. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλίζοντας κάθε μερίδα με καβουρδισμένο σουσάμι.
Tip: Διατηρείται για 2-3 μέρες στο ψυγείο.