Υλικά για το σπετζοφάι:
Υλικά για το σερβίρισμα:
Εκτέλεση
Βάζουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει καλά προσθέτουμε το κρεμμύδι και όλες τις πιπεριές και τα σοτάρουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα 2 μπούκοβα και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Ρίχνουμε τον πελτέ και όταν «πιάσει» στον πάτο του σκεύους, ξύνουμε καλά με μία ξύλινη κουτάλα και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε για 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα esti® plant-based meatballs.
Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί, μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά και να πήξει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά, μισκοσκεπασμένο με καπάκι. Στα τελευταία 2 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε το σπετζοφάι ζεστό, με φέτες ψωμί.