Βγάζουμε το Φύλλο Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη από την κατάψυξη και το αφήνουμε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά, για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα ντοματίνια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τον τραχανά λαχανικών. Μαγειρεύουμε να χάσει η γέμιση τα περισσότερα υγρά της, για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, τη Φέτα ΔΩΔΩΝΗ θρυμματισμένη, τη ξερή ρίγανη και το βασιλικό και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα. Όταν πλέον δεν υπάρχουν υγρά στο τηγάνι, αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
Λαδώνουμε καλά ένα ταψί 30Χ25 εκ. και απλώνουμε 4 φύλλα Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη, λαδώνοντας τα πολύ καλά σε όλη τους την επιφάνεια. Αδειάζουμε την μισή γέμιση στο ταψί και απλώνουμε άλλα 2 φύλλα Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη λαδώνοντας τα καλά. Απλώνουμε την υπόλοιπη γέμιση και κλείνουμε με τα υπόλοιπα 4 φύλλα τα οποία επίσης λαδώνουμε. Εάν περισσεύουν πολύ, κόβουμε τα φύλλα όπου χρειάζεται. Τα διπλώνουμε στις άκρες σχηματίζοντας το “γείσο” και το λαδώνουμε και αυτό.
Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα, για περίπου 60 λεπτά ή μέχρι να χρυσοψηθούν τα φύλλα. Αφήνουμε την πίτα να κρυώσει και τη σερβίρουμε χλιαρή ή σε θερμοκρασία δωματίου.