Green Kitchen by Madame GingerVideoΣχετικά
καθημερινά
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
Madame Ginger αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 15:49

Συνταγή για anti food waste μακαρονάδα από τη Madame Ginger

  Μερίδες: 4  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 10 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΗ Madame Ginger φτιάχνει μία πεντανόστιμη μακαρονάδα που είναι κατά της σπατάλης τροφίμων και έτσι τα μισά υλικά προέρχονται από το ψυγείο και το ντουλάπι.ΥλικάΕκτέλεση

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό (5L), προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά με το καπάκι κλειστό μέχρι να βράσει. 

Ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και την κάπαρη και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και σοτάρουμε για 1 λεπτό, “ξύνοντας” τον πελτέ από τον πάτο της κατσαρόλας με ξύλινη κουτάλα. Σβήνουμε με το βαλσάμικο. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το θυμάρι και τη ρίγανη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10-12 λεπτά ή μέχρι να δέσει. 

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Όταν βράσει το νερό στην κατσαρόλα, ρίχνουμε μέσα το Κοφτό MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. 

Όταν βράσουν τα ζυμαρικά, τα μεταφέρουμε κατευθείαν απ’ το νερό στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα 200 γρ. Ελαφρύ τυρί ΔΩΔΩΝΗ θρυμματισμένα, λίγο ωμό ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά να απλωθεί παντού η σάλτσα.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά αμέσως και αν θέλουμε, τα πασπαλίζουμε με επιπλέον Ελαφρύ τυρί ΔΩΔΩΝΗ.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΖΥΜΑΡΙΚΑMADAME GINGER

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ