Υλικά για το ρυζόγαλο:
Υλικά για το σουσαμένιο topping:
Ξεκινάμε με το topping. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά τη βρώμη, το σουσάμι, την κανέλα, το αλάτι, την καστανή ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί φούρνου περασμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να χρυσίσει. Κατα τη διάρκεια του ψησίματος ανακατεύουμε μια φορά για να ψηθεί πιο ομοιόμορφα.
Συνεχίζουμε με το ρυζόγαλο. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό σε λεπτό σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής την κουβερτούρα Nestlé Dessert για να την έχουμε έτοιμη.
Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το ρύζι, τη ζάχαρη, το Nestlé Dessert Κακάο 100%, το αλάτι και 250 ml ρόφημα αμυγδάλου και τη βάζουμε σε μέτρια/χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να απορροφηθεί το ρόφημα αμυγδάλου (περίπου 5-6 λεπτά).
Σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόφημα (250 ml τη φορά) και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συνέχεια, για περίπου 35-40 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του ροφήματος από το ρύζι και η υφή του μείγματος να γίνει πηχτή και κρεμώδης.
Προς το τέλος προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα Nestlé Dessert, ανακατεύουμε να λιώσει ομοιόμορφα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ταχίνι, το ενσωματώνουμε στο μείγμα και μεταφέρουμε σε μπολάκια. Αφήνουμε το ρυζόγαλο να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου ή βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για να είναι δροσερά για το σερβίρισμα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο σουσαμένιο topping.