Υλικά για τον κιμά:
Υλικά για το σάντουιτς:
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις κάψει καλά ρίχνουμε μέσα τον φυτικό κιμά esti® Plant-Based αφήνοντάς τον λίγο να τσιγαριστεί πριν αρχίσουμε να τον «σπάμε» σε μικρά κομματάκια με ξύλινη κουτάλα. Τον σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το κύμινο και τον τοματοπελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Αποσύρουμε τον κιμά από τη φωτιά.
Για να στήσουμε τα ανοιχτά σάντουιτς, κόβουμε όσες φέτες ψωμιού θέλουμε, απλώνουμε πάνω τους μερικές κουταλιές ζεστού κιμά, από πάνω προσθέτουμε μπόλικη Hellmann’s cheddar sauce και σερβίρουμε.