Υλικά για τα flatbreads:
ΥΛικά για την πίτσα:
Για το σερβίρισμα:
Εκτέλεση
Ξεκινάμε με τα flatbreads. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το στραγγιστό γιαούρτι ή το γιαούρτι καρύδας μαζί με το αλεύρι, το αλάτι, την πάπρικα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ζυμώνουμε με τα χέρια για 2-3 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη στα 4. Με έναν πλάστη ή οποιοδήποτε κυλινδρικό και λείο αντικείμενο (μπουκάλι κρασιού, μεμβράνη κτλ) ανοίγουμε τα ζυμαράκια σε λεπτά flatbreads.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο και βάζουμε το πρώτο πιτάκι. Ψήνουμε 2-3 λεπτά και μόλις σχηματιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια και έχει πάρει ωραίο χρώμα από κάτω γυρίζουμε και ψήνουμε άλλα 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα flatbreads σε ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Μοιράζουμε το Hummus Υφαντής, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, την πιπεριά και τη ρίγανη στα 4 flatbreads και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε σκέτες τις πίτσες ή με θρυμματισμένη φέτα.