150 γρ. σκληρό τυρί Δανίας ΑRLA τριμμένo
150 γρ. βούτυρο LURPAK σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. αλεύρι
40 γρ. γάλα
½ κ.γ. ανθό αλατιού
15 κορν φλάουρ
½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕκτέλεσηΜε το χέρι ή στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Όταν σχηματιστεί μία ομοιογενής ζύμη, σταματάμε το χτύπημα. Πάνω σε αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το μισό ζυμάρι και από πάνω του βάζουμε άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί. Με έναν πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλ. και με ένα πιρούνι τρυπάμε όλη την επιφάνεια. Κόβουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας με κουπ-πατ. Βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για 20 λεπτά.