- 4 αβγά Bio Deli ΒΛΑΧΑΚΗ
- 150 γρ. σοκολάτα 66% κακάο VALRHONA
- 100 γρ. βούτυρο LURPAK σε θερμοκρασία δωματίου
- 125 γρ. ζάχαρη
ΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ, μέχρι να διογκωθούν και να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προαιρετικά, μπορούμε να αρωματίσουμε με ρούμι, κονιάκ, λικέρ ή ξύσμα πορτοκαλιού. Αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα των αβγών μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω με μαρίζ για να μην «πέσει» το μείγμα. Αφήνουμε κάποιες ώρες στο ψυγείο. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια.