Γλυκές αλχημείεςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
Γλυκές αλχημείες αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2020 21:17

Συνταγή για σοκολατένια μους από τα παλιά από τον Στέλιο Παρλιάρο

  Μερίδες: 0  Χρόνος Εκτέλεσης: 0 λεπτά  Προετοιμασία: 0 λεπτά   Βαθμός δυσκολίας:
Σύντομη περιγραφήΟ Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει σοκολατένια μους από τα παλιά.Υλικά

-         4 αβγά Bio Deli ΒΛΑΧΑΚΗ

-         150 γρ. σοκολάτα 66% κακάο VALRHONA

-         100 γρ. βούτυρο LURPAK σε θερμοκρασία δωματίου

-         125 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ, μέχρι να διογκωθούν και να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προαιρετικά, μπορούμε να αρωματίσουμε με ρούμι, κονιάκ, λικέρ ή ξύσμα πορτοκαλιού. Αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα των αβγών μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο. Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω με μαρίζ για να μην «πέσει» το μείγμα. Αφήνουμε κάποιες ώρες στο ψυγείο. Γεμίζουμε 4-5 ποτήρια.

ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ