350 γρ. βούτυρο LURPAK ελαφρώς λιωμένο
6 αβγά ελευθέρας βοσκής ΒΛΑΧΑΚΗ
150 γρ. τυρί Pasta & Gratinar ARLA τριμμένο
1 κ.σ. σκληρό τυρί Δανίας ARLA για πασπάλισμα
600 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
50 γρ. ζάχαρη καστανή
400 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. γάλα
1 κ. γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε πολύ καλά το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αβγά με αβγοδάρτη. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε με μαρίζ. Ρίχνουμε το γάλα και το τριμμένο τυρί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Για τη γέμιση ανακατεύουμε με μία μαρίζ το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με το πιπέρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 5 εκ. και αδειάζουμε τη μισή ποσότητα της ζύμης του κέικ. Δημιουργούμε μια μικρή λακούβα στη μέση της ζύμης, ανασηκώνοντας ελαφρώς τα τοιχώματα με μια μαρίζ. Απλώνουμε τη γέμιση στο κέντρο μόνο και καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη του κέικ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κέικ με το σκληρό τυρί Δανίας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 60 λεπτά.