Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 21, κύκλος 02
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με Κις λορέν, με τραγανή βουτυράτη βάση και πλούσια γέμιση με καπνιστή πανσέτα και σπαράγγια. Η επόμενη συνταγή μας ταξιδεύει στα νότια της Ισπανίας για να δοκιμάσουμε ένα κρασάτο και αρωματικό μοσχαράκι κατσαρόλας. Σειρά στο μενού έχει ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι: Γιουβέτσι με κεφτεδάκια κοτόπουλου. Ακολουθεί αγαπημένο ασιατικό κάρι με κοτόπουλο και λαχανικά και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένα λαχταριστό κέικ με καραμελωμένες μπανάνες και κρέμα μπανόφι.