Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 22, κύκλος 02
Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, η εκπομπή φέρνει στο τραπέζι γεύσεις από τη βόρεια Ελλάδα σε έναν πολύ αγαπητό συνδυασμό, κεφτέδες πρασοσέλινο. Στη συνέχεια, έρχονται αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά: Ριγκατόνι Boscaiola με ένα ιδιαίτερο αλλαντικό και βασιλομανίταρα. Ακολουθεί ένα πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι: Χοιρινά φιλετάκια με μήλα. Φτιάχνουμε απίθανη γαριδομακαρονάδα με ντοματίνια και κολοκυθάκια. Το επεισόδιο κλείνει με μοναδική τάρτα σοκολάτας με μπισκοτένια βάση και αφράτη κρέμα με μοναδική νοστιμιά.