Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 47, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης ξεκινάει με πλαστό από τη Θεσσαλία, μία κλασική πίτα με χόρτα και καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μενού έχει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπίρας στο τηγάνι και σπαγγέτι πουτανέσκα, τη διάσημη σάλτσα από τη Νάπολη της Ιταλίας. Αμέσως μετά, ο chef ψήνει φαλάφελ και τα σερβίρει με αρωματική σαλάτα ταμπουλέ ψητών λαχανικών, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει την αυθεντική αμερικάνικη μηλόπιτα με τραγανή ζύμη και απίθανη αρωματική γέμιση με μήλα και κράνμπερις.