Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 48, κύκλος 02
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η πρώτη συνταγή είναι ριγκατόνι πέστο με κολοκυθάκια και αρακά. Για τη συνέχεια, έρχεται το μεσογειακό μοσχαράκι στη γάστρα, με χυλωμένο κρέας και σάλτσα με ξεχωριστή νοστιμιά. Ο chef φτιάχνει την πιο εύκολη αλευρόπιτα στο τηγάνι σε λίγα λεπτά, ενώ ετοιμάζει και τα κλασικά σουτζουκάκια που μοσχοβολάνε παράδοση. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με το αγαπημένο εκμέκ κανταΐφι.