Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 42, κύκλος 02
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ο chef προτείνει σπαγγέτι με κιμά κοτόπουλου και μανιτάρια, μία μακαρονάδα εύκολη και νόστιμη για το καθημερινό τραπέζι. Συνεχίζει με ψητό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και μία ποικιλία από χειμωνιάτικα λαχανικά. Λίγο αργότερα, φτιάχνει χοτ ντογκ με σάλτσα μπάρμπεκιου, εύκολα και απλά στο λεπτό. Αμέσως μετά, ετοιμάζει μία αρωματική σαλάτα με νουντλς ρυζιού και γαρίδες τεμπούρα που μας ταξιδεύει γευστικά στην Ασία. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο chef προτείνει ένα διαφορετικό τσιζκέικ μήλου που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.