Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 50, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται με την πρώτη συνταγή που είναι λαχταριστά κανταϊφάκια με σπανάκι και τυριά και ακολουθεί η συνταγή για τον τέλειο τηγανητό μπακαλιάρο σε χυλό μπίρας. Ο chef φτιάχνει 2 παραδοσιακές σκορδαλιές, την κεφαλλονίτικη αλιάδα και την σκορδαλιά με καρύδια από την Αρκαδία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Ακόμα, μαγειρεύει σπαγγέτι με αχιβάδες, ένα ιδιαίτερο πιάτο με θαλασσινά και για επιδόρπιο ετοιμάζει σιροπιαστό κέικ γιαουρτιού με καρύδα, ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.