Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 23, κύκλος 02
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με την πιο αφράτη παστουρμαδόπιτα με σφολιάτα με πλούσια γεύση και δυνατό άρωμα ανατολίτικων μπαχαρικών. Συνεχίζει με μία ιδιαίτερη ριγανάτη τηγανιά με σπαλομπριζόλα και αμέσως μετά φτιάχνει ζυμαρικά με μία σάλτσα που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους: Σπαγγέτι με μπέικον και μανιτάρια. Δοκιμάζει ένα διαφορετικό πανεύκολο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και σάλτσα sweet chilli, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής μαθαίνουμε βήμα- βήμα πώς φτιάχνεται το πιο ανάλαφρο και νόστιμο τιραμισού.