Chef στην κουζίνα σας με το Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 25, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ένα πλούσιο γκρατέν με πατάτες, σελινόριζα και κιμά που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Συνεχίζει με μοσχαρίσια στηθοπλευρά με κυδώνια, με μία ιδιαίτερα νόστιμη σάλτσα, ενώ δείχνει και έναν πολύ εύκολο τρόπο για να κάνουμε το υπέροχο γεμιστό ρολό γαλοπούλας, γρήγορα και απλά. Αμέσως μετά, μαγειρεύει κόκκινο λάχανο με μήλα, μία γαρνιτούρα για κάθε είδος ψητού κρέατος και το μενού κλείνει γλυκά με υπέροχους βουτυράτους κουραμπιέδες, βασισμένους στη συνταγή της επιτυχίας.